Doing Good


‘Doing good’ is voor Conchita een belangrijke aanvulling op ‘Looking good & Feeling good. Ook hier geldt het motto ‘Delen is vermenigvuldigen’. BeautySpirits zet zich met haar beautypakken in voor weeskinderen in Amsterdam en omstreken.


BeautySpirits heeft een assortiment beautypakketten met home-made producten. Deze producten bevatten natuurlijke ingrediënten met een verzorgende therapeutische werking. Wanneer uw een pakket met schoonheidsproducten bestelt, ontvangen de weeskinderen een pakket als cadeau.


Bij het cadeau wordt een ‘Spirits’-tekst geleverd. U kan deze tekst zelf schrijven of BeautySpirits schrijft deze tekst voor u. Door een wens of tekst bij het cadeau te leveren, ontvangen de kinderen aandacht die juist zij zo hard nodig hebben.
Conchita brengt de cadeaus persoonlijk langs in weeshuizen, waarbij ze haar ‘BeautySpirits’ verspreid onder weeskinderen. Hierdoor hoopt BeautySpirits een positieve invloed te hebben op het leven van deze kinderen.


BeautySpirits zou graag nog meer voor deze weeskinderen willen betekenen. U kunt dit mede mogelijk maken door geld te doneren aan BeautySpirits. Hiermee maakt u het mogelijk dat BeautySpirits activiteiten en evenementen, zoals coaching en meditatiecursussen, voor en met de weeskinderen kan organiseren.