Feeling GoodBeauty Spirits Cooaching:

Beauty Coaching zegt het eigenlijk al; ondersteuning van de innerlijke schoonheid.

BeautySpirits geeft massage behandelingen gericht op de Spirit, zoals helende en meditatieve massages.

Het is voor iedereen die op zoek is naar Innerlijke rust omdat Beauty & Spirit altijd samen gaan.

Door in uw Schoonheid te laten begeleiden zal u in staat zijn om terug te komen tot uzelf en uzelf volledig kunnen ontspannen.Vraagstukken die je bezighouden in je hoofd, zijn vaak ook terug te vinden in je lichaam. Spieren verkrampen, je huid raakt geïrriteerd of ontstoken. Denk  bv aan stress door werk of studie, of zorgen om geld, je relatie uit balans of  je voelt je gewoon niet lekker in je vel. Een massage of gezichtsbehandeling helpt het lichaam al ontspannen en maakt dat je gemakkelijker bij je gevoel komt. Een gesprek komt hierdoor gemakkelijk op gang en gaat vrijwel meteen meer de diepte in.


Voor een goede gezondheid is het belangrijk dat lichaam en geest in balans zijn. Dit kun je bewerkstelligen door een combinatie van verschillende technieken, uit de massage en coaching.

Verschillende behandelvormen bij holitisch coachen:

  • Coaching
  • Stoelmassage
  • Indiase hoofdmassage
  • Handmassage


Een Intake gesprek

Een eerste kennismaking

Voorafgaand aan een Coaching sessie, gaan we met elkaar in gesprek. Dit intakegesprek is om elkaar te leren kennen, je kunt mij al jouw vragen stellen en je kunt jouw wensen kenbaar maken. Wil je 1x komen of wil je misschien vaker komen? Wil je de ene keer een ontspannende massage en de andere keer een reinigende gezichtsbehandeling?

We formuleren aan het eind van de intake jouw doel, indien je van plan bent de coaching te volgen. Met jouw doel gaan we aan de slag gaan tijdens de eerstvolgende sessie. Een intakegesprek duurt ca 30 minuten en kan op verzoek vastgemaakt worden aan de eerste coachsessie van 90 minuten. Je betaalt voor het intakegesprek wat jij het waard vindt.
De intake, die 30 minuten duurt, mag je betalen naar wat jij het waard vindt. Deze intake kan gecombineerd worden met een 1e coachsessie,waarbij je dan het tarief betaald van 1 sessie van 90 minuten.

-Het tarief van 1 sessie van 90 minuten is € 85,-


Wil je meer weten over BeautySpirits Coaching of wil je een afspraak maken voor een intake gesprek?

Neem dan contact op voor een afspraak: 06-28715006

of stuur een email: beautyspirits@live.nl