Over Conchita


Conchita Mendeszoon is de drijvende kracht achter BeautySpirits. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en is inmiddels gespecialiseerd op meerdere 

schoonheidsgebieden. 


Volgens Conchita wordt schoonheid niet alleen gevormd door een uiterlijke verschijning (‘Beauty’), maar wordt beauty voornamelijk gevormd door de energie die een persoon uitstraalt, het ‘in balans zijn’ en het geluksgevoel (‘Spirits’).


“Daarom heeft Conchita naast het volgen van een kappers- en visagie opleiding bij Dick Peeters (gericht op de Beauty), in 2003 ook een massageopleiding voltooid bij de ASPI.

Conchita is nu gespecialiseerd in spiritueel begeleiden, meditatieleer en coaching (gericht op de Spirits). Ze kan dan ook stellen dat zij een holistische beautyspecialist is.”


“De werkervaring van Conchita als schoonheidsconsulente, visagist en kapster in verschillende salons heeft ertoe bijgedragen dat ze afgelopen jaren zelfstandig als visagist en haarstylist kon werken. 


Conchita was verantwoordelijk voor haar en make-up bij verschillende bruiloften, gelegenheden en fotoshoots. In 2016 heeft ze haar eigen salon geopend.