Looking Good


Beauty Aroma massages& treatments 

Met deze geuren boost je jouw Beauty & Spirit 


 

Beauty Aroma Treatments


Doe nieuwe energie op met een aromatherapie-massage. Geniet van een ontspannende massage met 100% natuurlijke of etherische olien, die allemaal een verschillende helende werking hebben. De essentiele olien hebben het vermogen om te ontstressen of te verkwikken, maar ze worden ook ingezet om kwaaltjes en pijntjes te verhelpen. Door een massage met Aromatherapie ontwaken je al je zintuigen en zit je weer lekker in je vel.

  


Hand Massage: Een handmassage is prettig en ontspannend en werkt goed bij stress, stijfheid en reumatische klachten. De heerlijke geuren van de essentiële olie gaat via het reukorgaan naar de hersenen en zorgt voor een veilig en ontspannen gevoel.   

Voet Massage: Een voetmassage begint met een warm voetenbad met essentieel olie naar keuze. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding van de voeten gestimuleerd wordt. Hierdoor is de massage effectiever. Kom het gewoon ervaren en neem even dat moment voor jezelf om te ontspannen.   

Gezicht Massage: Een heerlijke gezichtsbehandeling die gericht is op ontspannen. Het gezicht wordt ook tegelijk verzorgd doordat er gebruik word gemaakt ven essentiële oliën. Even een lekker moment me-time. Tijd voor jezelf om even de rust en de balans te herstellen.   Beauty Aroma Massage


 Een Beauty & Aroma arrangement: body scrub en massage. Een ultieme verzorging van totale ontspanning en pure schoonheid.  


Kies maar uit verschillende ontspanningsmassages met Aromatherapie:   

Lavendel ontspannings & scrub massage: 

Lavendel olie werkt kalmerend en ontspannend. Daarnaast helpt het bij huidirritaties en zorgt voor een rustige slaap.   

Peppermint ontspannings & scrub massage: Peppermint is zuiverend en stimulerend voor de bewuste geest.   

Wild orange ontspannings & scrub massage: Bevat veel antioxidanten, werkt hartverwarmend voor lichaam & geest.   

TeaTrea ontspannings & scrub massage: 

Stimuleert een gezonde immuunfunctie.   

Lemon ontspannings & scrub massage: 

Zorgt voor een stemmings-verhogend effect.   

Rozemarijn ontspannings & scrub massage:

Versterkt het immuunsysteem en ademhalingswegen en heeft een zeer positief effect op het centrale zenuwstelsel, waardoor het een goede pijnstiller kan zijn en nerveuze spanning verminderd.


 


Looking Good Special

Aromatherapie: Lente


Deze geuren houden je happy en boosten jouw weerstand.  


Een heerlijke seizoens-lente-arragement: 

Body scrub en massage van doTERRA essential oil voor het hele lichaam, gevolgd door een weldadige massage met doTERRA essential oil. Na de massage wordt het lichaam nog ingesmeerd met zelfgemaakte crème voor een extra verzorgend effect.  


In de winter maanden kan je huid wel een oppepper gebruiken. Een peeling kan helpen bij onzuiverheden in je huid, soms is een kleine scrub het enige dat de huid nodig heeft om weer een gezonde, minder doffe uitstraling te hebben.    

 


Kies maar uit de volgende Lente geuren:  Jasmijn: Vermindert oneffenheid van de huid. verbetert het humeur, bevordert een gezond uitziende glanzende tint.

Sinaasappel: Bevat stimulerende en zuiverende eigenschappen waardoor de olie ideaal is om een goed immuunsysteem te onderscheiden.
Grapefruit: Staat bekend om zijn verkwikkende en energieke aroma dat helpt de stemming te verbeteren.Natuurlijke energie boost en vermindert spanning en stress.