Beauty Spirits 

Feeling Good is the new Looking Good

 

         

Ontspannen en opladen


Heeft u behoefte om eens lekker te ontspannen en weer helemaal op te laden? Dan bent u aan het juiste adres.


BeautySpirits, in 2016 opgericht door Conchita Mendeszoon, is meer dan alleen een Beauty salon in Amsterdam Zuid.  

 

Conchita gebruikt naast haar beauty expertise tevens haar kennis en ervaring met coaching en meditatie in haar behandelmethodes. Hierbij maakt ze gebruik van essentiële aromatische oliën en natuurlijke home-made producten, waardoor u tijdens de behandeling nieuwe energie opdoet.


Ze houdt daarbij rekening met al uw wensen en behoeften, waarbij het haar doel is uw lichaam in balans te brengen en de beste versie van uzelf te worden. Van binnen én van buiten.


Indien gewenst, kan ze u persoonlijk advies geven over de wisselwerking tussen ‘er goed uitzien’ en ‘goed voelen’. Want als u er goed uitziet, dan voel u zich goed en als u zich goed voelt, dan ziet u er ook beter uit!
Er is meer.....

 

Naast de Beauty treatments (Looking Good) geeft BeautySpirits ook verschillende soorten massages met seizoensgerichte aromatherapie, en massage gericht op Inner Beauty (Feeling Good


Is uw interesse gewekt? Neem dan snel contact op voor meer informatie, of maak gelijk een afspraak. Kijk op de website voor alle informatie!


BeautySpirits

Looking good & Feeling good!

(Exclusief voor vrouwen!)Ook komt BeautySpirits naar uw bedrijf om uw medewerkers een stoelmassage aan te bieden waardoor ze zich energiek & vitaler voelen. Voor dit aanbod heeft BeautySpirits een aparte website opgericht.

 


Powered by BeautySpirits 

Look Good Feel Better

(Exclusief voor bedrijven!)

 

 

 Reviews:

Klanten zijn zeer tevreden


Omdat ik een drukke baan heb met veel verantwoordelijkheid vind ik het moeilijk om te ontspannen. "'Gewone" massages hebben daardoor niet het gewenste effect.
Omdat Scrub massage een andere insteek heeft, doordat er ook met oliën gewerkt wordt, trok dit mijn aandacht. Uiteindelijk de Aroma Scrub ondergaan en waarlijk een enorme ontspanning ervaren. De behandeling zelf vond ik super. Heerlijk de werking van oliën in combinatie met de zachte aanraking. Iedereen zou dit ooit een keer moeten ervaren… dan wil je niets anders meer..! 

R.Kortum

Beleidsmedewerker


In mijn baan als mondhygiënist werk ik constant in dezelfde houding. Om te voorkomen dat ik last krijg van mijn nek en rug, doe ik tussendoor oefeningen en neem ik 1x per week een stoelmassage. Ik ben tevreden over de stoelmassage van Chair Massage at work en het is handig dat de massage op locatie gegeven word. Sinds ik wekelijks een massage ontvang heb ik geen last meer van mijn rug en nek.

J.Scheerman

Mondhygiënist